O nás

Firma Gastroshop24, která působí po celé České republice, vám nabízí vybavení jakéhokoliv gastroprovozu. Návrh, konzultace, dodávka, předání díla a servis zajišťujeme na námi dodaná zařízení po celé republice.

Máme zkušenosti s dodávkami gastrotechnologie pro hotely, restaurace, rychlá občerstvení, pivnice, bary, školní jídelny, podnikové jídelny, vývařovny, výrobny, kavárny, pizzerie, nápojových technologií pro pitný režim, bufety, sportovní stadiony, steak restauranty, herny, coffee breaky.

Velkoobchod

Pro obchodní, servisní, projekční firmy a společnosti máme připraveny speciální nabídky z oboru gastrotechniky. Na požádání zajišťujeme dovoz velkokuchyňkého zařízení od výrobců dle požadavků jejich odběratelů. Sledujeme vývoj nových trendů a následně doporučujeme našim velkoodběratelům v oboru gastro.

Maloobchod

Na klíč navrhneme vybavení gastro pro jakýkoliv provoz restaurací, barů, jídelen, hotelů, rychlého občerstvení, výdejů. Následně dodáme, nainstalujeme, odborně zaškolíme a uvedeme do provozu včetně následného záručního i pozáručního servisu.

Projekce

Průvodní náčtrt a finální projekt s důrazem na hygienické normy a stavební připravenost nabízíme provozovatelům jako řešení pro dokonalý provoz. Ve spolupráci se stavebními projektanty zajistíme konzultace z námi dodávanou technologií.

Servis

Servis zajistíme na námi dodávané gastrozařízení nebo po dohodě i na jiné značky. Servis a repasé na starší výrobky, zajištění revizí, pravidelných kontrol, čištění a sanitace. NON-STOP servis zajišťujeme pro V.I.P. klienty jako smluvní partnery.

Konzultace

Navrhneme technologii s ohledem na provoz, lokalitu a kapacitu gastroprovozu. Cílem je dodat funkční provoz bez zbytečných nákladů na nevyužitá zařízení. Poradíme zařízení pro daný jídelníček jednotlivých provozů. Našim cílem je dodat výkonné a funkční zařízení ke spokojenosti zákazníků i provozovatelů. Doporučíme ekenomická zařízení s rychlou návratností investic.

Zajištení HACCAP

Doporučíme nebo zajistíme školení na HACCAP.- systém preventivních opatření (kritických kontrolních bodů)sloužící k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činnosti související s jejich výrobou např. zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli.

Školení obsluhy

Na námi ododané gastrozařízení zajistíme počáteční a následné pravidelné školení obsluhy tak, aby bylo využito maximálních funkcí a možností přípravy. Dále nabízíme zajištění školení bezpečnosti práce v jednotlivých gastroprovozech a školení obsluhy pro ekonomický provoz gastrotechniky.

Návrhy technologií a nápojových systémů

Předběžné návrhy a doporučení pro daný gastroprovoz konzultujeme s našimi zákazníky. Varnou techniku, chlazení i nápojové systémy doporučíme dle ekonomických a kapacitních možností pro libovolný gastroprovoz s možností leasingu.